RainDrop

Raindrop on hoitomuoto, joka on yhdistelmä kolmea erilaista tekniikkaa; aromaterapiaa, VitaFlex –tekniikkaa, joka on muinainen tiibetiläinen parannuskeino, sekä Lakota -heimon käyttämää perinnehoitoa.

Raindrop voi auttaa tasapainottamaan kehon energiakanavia, korjata selkärangan virheasentoja ilman manipulaatiota, parantaa ryhtiä, helpottaa kiputiloja, rentouttaa lihaksia ja mieltä sekä vähentää stressiä ja ahdistusta. Se tukee verenkiertoa ja immuunijärjestelmää sekä vapauttaa tunnelukkoja.

Raindrop -tekniikassa levitetään yhdeksää korkealaatuista, terapeuttista, Young Living –eteeristä öljyä selkään, niskaan ja jalkoihin. Hoito on saanut nimensä siitä, että öljyt pudotetaan selkärangalle kuin vesipisarat. 

 

Raindrop öljyt 

 1. Oregano (Origanum vulgare) 
 2. Timjami (Thymys vulgaris) 
 3. Basilika (Ocimum basilicum) 
 4. Sypressi (Cupressus sempervirens) 
 5. Wintergreen (Gaultherea procumbens) 
 6. Meirami (Origanum majorana) 
 7. Piparminttu (Mentha piperita) 
 8. Aroma Siez 
  • Sisältää basilika, meirami, laventeli, piparminttu ja sypressi eteerisiä öljyjä. 
 9. Valor 
  • Sisältää kuusi, ruusupuu, Marokon kamomilla, frankincense eteerisiä öljyjä sekä kookosöljyä. 

 

Young Living Essential Oils -yrityksen laadukkaita tuotteita on käytetty hyvinvoinnin edistämiseksi ympäri maailman jo yli 20 vuotta. Raindrop öljyt ja tekniikka ovat hyvä tapa tutustua Young Livingin tuotteisiin. Niitä ja muita heidän tuotteitaan voi myös ostaa omaksi. Kysy lisää Raindrop asiantuntijaltasi!