Tilojen vuokraus

Auringonsalosta voit vuokrata itsellesi työhuoneen viihtyisästä ympäristöstä, johon kuuluu mm. taukotila varusteluineen sekä yhteinen odotusaula asiakkaille.

Mikäli et tarvitse huonetta jatkuvasti, tarjoamme työtilaa myös lyhytaikaiseen käyttöön. Vuokraamme kolmea lyhytvuokrakäyttöön varattua huonetta vaikka vain tunniksi kerrallaan.

Valittavanasi on sekä tuoksuton, että esim. tuoksuöljyjen käytön salliva "Värikkäät Tuoksut" hoitohuone, sekä rauhalliseen, itsenäiseen työskentelyyn tai pieniin asiakastapaamisiin sopiva neuvotteluhuone "Hyvä Henki". Molempien hoitohuoneiden vakiovarusteluun kuuluu hoitopöytä.

Lisäksi tarjolla on Auringonsalon sali "Valoisa", joka soveltuu sekä pienille liikuntaryhmille, että kokoustilaksi (10-12 hlö).

Kaikissa vaihtoehdoissa jaksamista ja keskittymistä tukee päivänvalovalaistus, ja kaikki tilamme pidetään puhtaana kemikaalittomasti Aktiivivedellä. 

Flextila järjestelmän kautta näet tilojen akuutin tilanteen ja voit varata tiloja itse kahden vuorokauden varoitusajalla, mutta varausmahdollisuuksia voi tiedustella myös soittamalla tai sähköpostitse.

Halutessasi voit samalla hyödyntää Auringonsalon tarjoamia palveluita, esim. tilata työpäiväsi yhteyteen hyvinvointiarvioinnin, tai vaikka ajan hierojalle.

Ja muista, olemme hyvinvointiyhteisö, eli välitämme myös Sinun hyvinvoinnistasi, toivottamalla Sinut tervetulleeksi tiloihimme, voimaan hyvin, oli alasi mikä hyvänsä.

 

HINNAT

Huoneet 10e/h ja 40e/pvä 

Sali 25e/2h ja 75e/pvä 

 

Tutustu vuokrattaviin tiloihin tarkemmin tai vuokraa tila samantien 

 

Uutta!

 

Haluaisitko Auringonsalolaiseksi? Nyt voit liittyä osaavaan joukkoomme, paitsi oman huoneen vuokraamalla, myös hyödyntämällä uusia kuukausivuokrapakettejamme 

 

Puolivuokralaisuus 140€/20h/kk (tunnin hinta 7€, lisätunnit samaan hintaan)

Pienvuokralaisuus 80€/10h/kk (tunnin hinta 8€, lisätunnit samaan hintaan)

Porrastettu vuokrausmalli 50€-160€/20h/kk 

 

Lue lisää uusista vuokrapaketeista ja Auringonsalolaisuuden eduista

 

Tilakysymyksissä ja varauksissa sinua palvelee Irina Aihos, Avun Satakieli/Auringonsalo