Auringonsalo

Auringonsalo on hyvinvoinnin edistämiseen keskittynyt yhteisö. Tarjoamme erilaisia hyvinvointia lisääviä palveluita, valmennuksia sekä tuotteita yhteisen katon alta. Ajatuksena on tuoda esille pehmeitä hoitomuotoja ja uusia näkökulmia terveyden edistämiseen.

Valikoimastamme löytyvät perinteiset kehonhuoltopalvelut kuten hieronta, jäsenkorjaus ja lymfaterapia, erilaisia pehmeitä liikuntatunteja kuten asahi, ravitsemukseen liittyviä ohjauspalveluita sekä monenlaisia valmennuksen vaihtoehtoja kuten hypnoterapia ja tunteidenvapautushoito eli EFT. Auringonsalosta löytyy nykyisin myös sairaanhoitajan vastaanotto. Parturikampaamo Salon Flow täydentää entisestään monipuolista valikoimaamme. Täältä löydät siis hyvinvointia päästä varpaisiin.

Luovuus ja omista voimavaroista huolehtiminen ovat nousemassa tärkeiksi nykypäivän taidoiksi ja siksi tuomme esille yksinkertaisia keinoja niiden kehittämiseksi.

Voit myös vuokrata työtilaa lyhytaikaiseen tai pidempiaikaiseen käyttöön ja esimerkiksi vastaanottaa omia asiakkaitasi valoisissa ja rauhallisissa työhuoneissamme.

Selaile nettisivuja ja löydä sinua kiinnostavat palvelut ja kurssit. Tänne kannattaa tulla avoimin mielin, sillä keho ja mieli liittyvät saumattomasti yhteen ja saatat hämmästyä luonnon viisautta paranemisen edistämisessä.

Tervetuloa voimaan hyvin!


T: Anu
Auringonsalon perustaja