Aktiivivesi

Vastuullisen valinta kaikkeen siivoukseen ja puhdistukseen

Aktiivivesi on siivoukseen tarkoitettu kemikaaliton puhdistusvesi, jonka teho perustuu lisättyyn happeen. Happi on erittäin nopea ja voimakas tehoaine: se tehoaa viruksiin, mikrobeihin ja orgaaniseen likaan. Sille ei voi tulla nykytietämyksen mukaan vastustuskykyisiä kantoja. Aktiivivesi korvaa kemikaalit lähes kaikessa siivouksessa.

Aktiivivesisiivous on helppoa, sillä se sopii kaikkiin siivousmenetelmiin ja kaikille pinnoille ja materiaaleille. Turvallisuus on omaa luokkaansa, sillä mitään vahinkoa ei tapahdu, jos Aktiivivettä menee silmiin, suuhun tai iholle. Aktiivivesi ei altista tilojen käyttäjiä turhille kemikaaleille tai tuoksuille eli se on parempi valinta ihmiselle ja ympäristölle.

Auringonsalosta voit ostaa kotisiivoukseen Aktiivivettä ja hakea sitä oman tarpeesi mukaan. Myymme aukioloaikoina Aktiivivettä Aktiivivesipassilla joko 5€/kk tai 50€/vuosi, sekä sopimuksen mukaan 1€/litra. 

Meiltä saat myös Aktiivivettä valmistavan OGRE Aktiivivesi suihkepullon.

OGRE Aktiivivesi-suihkepullo on salolainen innovaatio, jossa nanoteknologian avulla veteen tuotetaan happea ja tätä seosta käytetään kaikkien vesipesun kestävien pintojen tehokkaaseen puhdistamiseen.
Ladattava OGRE tuo puhtauden mukaasi:

50 ml matkalle (186 eur)

300 ml kotitalouksiin (249 eur).

Hinnat sisältävät 24% ALV:n.

Tutustu tuotteeseen: https://www.youtube.com/watch?v=r9F8tW1-hXQ ja varaa omasi Auringonsalosta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(a)auringonsalo.fi tai soittamalla 044 97 59 317.