Aktiivivesi Suomi

Vastuullisen valinta kaikkeen

siivoukseen ja puhdistukseen

 

Aktiivivesi on siivoukseen tarkoitettu kemikaaliton puhdistusvesi, jonka teho perustuu lisättyyn happeen. Happi on erittäin nopea ja voimakas tehoaine: se tehoaa viruksiin, mikrobeihin ja orgaaniseen likaan. Sille ei voi tulla nykytietämyksen mukaan vastustuskykyisiä bakteerikantoja. Aktiivivesi korvaa kemikaalit lähes kaikessa siivouksessa.

Aktiivivesisiivous on helppoa, sillä se sopii kaikkiin siivousmenetelmiin ja kaikille pinnoille ja materiaaleille. Turvallisuus on omaa luokkaansa, sillä mitään vahinkoa ei tapahdu, jos Aktiivivettä menee silmiin, suuhun tai iholle. Aktiivivesi ei altista tilojen käyttäjiä turhille kemikaaleille tai tuoksuille eli se on parempi valinta ihmiselle ja ympäristölle.

Auringonsalosta voit ostaa kotisiivoukseen Aktiivivettä ja hakea sitä oman tarpeesi mukaan. Myymme Aktiivivettä Aktiivivesipassilla joko 5€/kk tai 50€/vuosi, sekä sopimuksen mukaan 1€/litra. 

Lisäksi myynnissä on valikoima eri kokoluokan, sekä kuluttaja- että yrityskäyttöön soveltuvia Aktiivivettä tuottavia laitteita, josta lisätietoa palvelulistauksen Aktiivivesi -alasivulla sekä Aktiivivesi suomen omalla sivustolla.

  • Pia Kantola

    Myyntipäällikkö

    Aktiivivesi Suomi

    040 501 9820

    Info(a)aktiivivesi.fi