Intialainen päähieronta

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään niska-hartiaseutua, olkavarsia, rinnan yläosaa ja päätä, kasvoja ja korvia unohtamatta, kevyin liikkein. Päähierontatyylejä on erilaisia. Istuen, ilman öljyjä tehtävä hieronta sopii useimmille.

Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa sekä rentouttaa ja rauhoittaa silmien lihaksistoa kirkastaen katsetta ja vähentäen niiden väsymistä. Se myös tehostaa kuona-aineiden poistumista käsiteltävillä alueilla. Vilkastunut verenkierto kuljettaa aivoille happea. Lihas- ja hermokudosten rentoutuessa lihasjännitys pienenee ja liikkuvuus lisääntyy. Tämä voi helpottaa erilaisia kiputiloja, kuten jännityspäänsärkyä.

Päähieronta toimii kokonaisvaltaisesti vaikuttaen kehon ja mielen stressitilojen vähentymiseen. Se parantaa keskittymistä ja selkeyttää ajattelua sekä helpottaa henkistä väsymystä. Moni mainitsee unen laadun parantuneen. Rentoutuminen kasvattaa stressinsietokykyä, vähentää ahdistuneisuutta ja ärtyneisyyttä, eheyttää ja lisää itseluottamusta. Monien vaivojen helpottuminen tulee kuin sivutuotteena hyvälle ololle.

Ja tottakai - hoito sopii myös hemmotteluun!