Auli Suoranta Tmi

Olen Auli Suoranta, Auringonsalon TRE- ja asahiohjaaja. "Virastoaikaan" toimin fysioterapeuttina Perniön ja Salon välillä. Teen myös intialaista päähierontaa. Päähierontatyylejä on erilaisia. Minä olen opiskellut hoidon joka tehdään istuen, ilman öljyjä. Näin se sopii mahdollisimman monille.

TRE:hen törmäsin päähieronnan kautta ja kehollinen stressinpurkumenetelmä kiinnosti niin että kouluttauduin ohjaajaksi. TRE (tension releasing excercises) perustuu kehon luontaiseen palautumismekanismiin, joka ilmenee mm. tärinänä. Harjoituksissa käynnistetään palautumismekanismi helppojen, lihaksia rasittavien ja venyttävien liikkeiden avulla. Monet kokevat TRE:n rentouttavan, toisaalta myös aktivoivan ja vapauttavan itseä. Saa taakan pois harteilta.

Asahi on neljän suomalaismiehen kehittämää terveysliikuntaa, joka sopii kaikille. Tämä "suomalainen aamuvoimistelu" - jota voi hyvin harjoittaa myös illalla - koostuu lempeistä, rauhallisista liikkeistä jotka huoltavat koko kehoa. Harjoitus tehdään tyypillisesti seisten, mutta osallistua voi aivan yhtä hyvin myös istuen tai tuen kanssa.

Tervetuloa ryhmiin! Ole yhteyksissä jos TRE, asahi, fysio tai vaikka päähieronta kiinnostaa.

040 563 8269