Elemia

Olen Emilia Anozie. Valmistuin Perinteiseksi Jäsenkorjaajaksi vuonna 2017. Halusin opiskella jäsenkorjaajaksi, koska olen itse saanut jäsenkorjauksesta apua moniin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Elämänlaatuni on ratkaisevasti parantunut. Koko 3-vuotisen koulutukseni ajan tein hoitoja opiskeluni ohella ja olen hoitanut jäsenkorjauksella jo satoja asiakkaita.

Perinteisen jäsenkorjauksen menetelmin on saatu apua monenlaisiin virheasentoihin, niistä johtuviin lihas- ja sidekudosjumeihin, aineenvaihduntahäiriöihin sekä kiputiloihin. Hoitooni tullaan kuitenkin usein ns. viimeisenä oljenkortena ja toivoisinkin, että ihmiset tulisivat tietoisiksi jäsenkorjauksesta hoitomuotona, joka voi myös ennaltaehkäistä ja kuntouttaa.

Perinteisen jäsenkorjauksen etuja:

 • turvallisuus
 • lempeä sekä vaikuttava ote
 • sopii kaiken ikäisille
 • auttaa kehoa parantumaan ja toimimaan parhaimmalla mahdollisella tavalla
 • tukee kehon luonnollisia toimintoja
 • hoitokertoja ei tarvitse olla useita

Opintojeni päättötyönä tein tutkielman Parkinsonia sairastavien työikäisten ihmisten oireiden helpottamisesta perinteisellä jäsenkorjauksella. Tutkimus kesti puoli vuotta ja siihen osallistui 9 vapaaehtoista ihmistä.
Jalkojen spastisuuden ja selän jäykkyyden helpottamisesta saatiin hyviä tuloksia.

Ennen Perinteiseksi Jäsenkorjaajaksi ryhtymistä olen työskennellyt julkisen terveydenhoidon alalla. Valmistuin lähihoitajaksi vuonna 1997 ja olen tehnyt monenlaista hoitotyötä siitä lähtien. Olen työskennellyt yksin, moniammatillisessa työryhmässä sekä pienemmissä yksiköissä, päiväkodeissa, palvelutaloissa, vanhainkodeissa ja kotipalvelussa eri puolilla Turkua.  Näissä tehtävissä työskennellessäni suoritin ergonomiakortin ja kinestesian perusteet. Ihmisten vaihtelevat ja vaikeatkin elämäntilanteet ovat tulleet tutuiksi. Olen hoitanut ja hoidan edelleen vaikeasti vammautuneita asiakkaita. Olen kouluttautunut myös saattohoitoon. Yleisistä sairauksista, muutamasta harvinaisemmasta sairaudesta, sekä loukkaantumisista omaan kokemusta hoitajana julkisen terveydenhoidon puolelta, jäsenkorjaajana, sekä omakohtaisesti. Työsuhteeni lähihoitajana Kaskenlinnan sairaalan hengityshalvausyksikössä kesti yli 10 vuotta ja työskentelen edelleen lähihoitajana vastaavissa tehtävissä osa-aikaisesti.

Hoitotyössäni painotan kokonaisuutta ja ihmisen kohtaamista sellaisena kuin hän on. Niin kuin kaikilla hoitoalan ammattilaisilla, perinteisillä jäsenkorjaajilla on selkeät eettiset ohjeet, joita noudatan työssäni. Työskentelen mielelläni muiden hyvinvoinnin asiantuntijoiden kanssa ja minulla on hyvä yhteistyöverkosto. Voin siis suositella omalle asiakkaalleni perinteisen jäsenkorjauksen lisäksi myös muita hoitoja, apuvälineitä ja ravintotietoutta, jotta hän saa parhaan mahdollisen avun. Minulta itseltäni voi perinteisen jäsenkorjauksen lisäksi saada EFT-hoitoa sekä aromaterapeuttisia hoitoja, kuten Raindrop -hieronta ja Vitalex -käsittely. Teen kaikki aromaterapeuttiset hoidot puhtailla Young Living eteerisillä öljyillä.

Mottoni on:

Aina on toivoa, 
aina on mahdollisuus.

Luonteeltani ja käytökseltäni olen helposti lähestyttävä, empaattinen, positiivinen, rohkea ja suorapuheinen. Olen ikuinen oppija; jos en tiedä jotain asiaa, otan selvää. Minua kiinnostaa ihmiskeho, sielu ja mieli. Ihminen. Minua kiinnostaa kaikki maapalloon ja luontoon liittyvä. Vapaa-aikanani luen, pelaan shakkia, taiteilen, joogaan, kävelen luonnossa ja vietän aikaa kahden poikani kanssa.

Vastaanotan Aurigonsalossa, toisessa kerroksessa, puhelinajanvarauksella. Sopimuksesta teen myös kotikäyntejä, silloin veloitan matkakustannukset hoidon lisäksi. Kun kotikäyntipaikkakunnalla hoidettavia on neljä, en veloita matkakorvauksia. Poikkeuksena edelliseen ne päivät, jolloin teen Salossa näytehoitoja ja olen tavattavissa koko päivän jonotusperiaatteella.

Tervetuloa!

 • Emilia Anozie

  Perinteinen jäsenkorjaaja, EFT -hoitaja

  Elemia

  040 130 5293