Ajankohtaista 

Hyvinvointi-ilta: Askel kohti terveyttä!

torstai 26.11.2020 18.00

Yleisön pyynnöstä, Jalkahoitola DUON ammattitaitoiset hoitajat Anni Helle ja Jenni MacGill tulevat uudestaan kertomaan jalkojenhoidon tärkeydestä sekä yrityksensä syntyhistoriasta, tällä kertaa arki-iltana, jatkaen samalla jo kesällä alkanutta Hyvinvointi-iltojen sarjaa. 

Tilaisuus on Auringonsalossa torstaina 26.11. ja alkaa klo 18.00. Luvassa on kaikille erittäin hyödyllinen, kattava mutta kompakti tietopaketti jalkojen hoidosta ja omahoidosta, pullollaan arkisia käytännön vinkkejä, joita jokainen voi toteuttaa! 

Esityksen jälkeen halukkailla on mahdollisuus ilmaiseen jalkojen kuntotarkastukseen. Tilaisuuteen saapuneille luvassa myös tarjouksia jalkahoidoista sekä pieni lahja. 

Halikkolainen yritys on kahden jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittaneen lähihoitajan jalkaterveyttä edistävä ja ylläpitävä jalkahoitola, joka tarjoaa terveydenhoidollista jalkojenhoitoa, nyt myös Auringonsalon tiloissa!

Jalkahoitola Duon omat toimitilat sijaitsevat Halikossa, ja sen hoitajat tekevät myös koti- ja osastokäyntejä, mutta tilaisuuden jälkeen aukeaa mahdollisuus tilata ensimmäisten joukossa aika jalkahoitoon Auringonsalossa. Tule paikalle varmistamaan omasi!

Lisätiedot soita 040 540 7452/Anu

Vedic Art® -kurssit Auringonsalossa

torstai 26.11.2020 10.00

Vedic Art® on luonnon tukemaa syvemmän itsen ilmaisua ja tietoisuuden laajentamista kuvataiteen keinoin.

Vedic Art®:n sydämenä toimivat elämäntieteeseen kietoutuneet kuvataiteen 17 periaatetta, jotka auttavat elämäntaiteilijaa paitsi luomaan taidetta, myös luovimaan elämässä, omaa luovuutta ja luonnon tukea hyödyntäen. Vedic Art® -peruskurssilla opitaan nuo 17 prinsiippiä ja jatkokursseilla voi syventää aikaisemmin opittua.

Ennestään ei tarvitse osata maalata tai tietää mitään taiteen tekemisestä. Prinsiipit itse koettuna avaavat jokaisessa olemassa olevan luovuuden, sen mahtavan ja elämässäkin eteenpäin vievän potentiaalin, jota ei ehkä itsekään tiedosta omaavansa. Maalaamalla luonnollisen luovuusprosessin mukaan luovuus laajenee pikkuhiljaa muillekin elämän osa-alueille, kehittäen myös luovaa elämäntaitoa. Tämä 17 askeleen navigaatiokartta toimii siis tukena paitsi taiteen tekemisessä, myös elämässä.

Mukaan voi tulla siten kuin itselle sopii, joko kahdeksi (yksi peruskurssiosio tai yksi jatkokurssi), kolmeksi (puolet peruskurssista) tai neljäksi päiväksi (kaksi peruskurssiosiota tai kaksi jatkokurssia).

Kurssilla käytetään omia välineitä ja suuntaa antavan tarvikelistan, kuten muunkin tarvittavan lisätiedon, saa ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin.

Opettajana toimii Anne Mustajärvi, jolle myös ilmoittaudutaan, soittamalla numeroon 040 830 5993 tai sähköpostitse osoitteeseen tahtikosketus(a)gmail.com

Hinta: 55€/päivä, sisältäen opetuksen, tilat ja teetarjoilun. Työttömät ja opiskelijat -20% todistusta vastaan.

Sitovat ilmoittautumiset sunnuntaihin 22.11. mennessä.

 

Huomio Vedic Art® peruskurssin käyneet maalarit! 

Jos on tilaa, voit tulla mukaan maalaamaan. Hinta 25€/päivä. Kysy tilannetta kurssiviikolla!

 

Vedic Art® kurssipäivät Auringonsalossa

to-su 26.-29.11.2020 klo 10-16.

Lisätietoa suoraan ohjaajalta, yht. tiedot yllä.

 

Tervetuloa nauttimaan omasta luovuudesta ja saamaan taide myös elämänpolun tueksi!

 

Asahi ryhmä keskiviikkoiltaisin

keskiviikko 26.08.2020 18.15

Asahi ryhmä kokoontuu Auringonsalossa keskiviikkoiltaisin.

Asahi on lempeistä, rauhallisista liikkeistä koostuvaa terveysliikuntaa, joka sopii kaikille.

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoiltaisin, klo 18.15 alkaen.

Ryhmää vetää Auli Suoranta.

Varaa paikkasi tai kysy lisää 040 563 8269 /Auli 

TRE ryhmä lauantaisin

lauantai 22.08.2020 09.30

TRE-ryhmä Auringonsalossa lauantaisin

TRE (tension releasing excercises) on sarja liikkeitä, joiden tarkoitus on purkaa kehon stressikuormaa. TRE:n teho perustuu kehon luontaiseen palautumismekanismiin, joka ilmenee mm. tärinänä. Harjoituksissa käynnistetään palautumismekanismi helppojen, lihaksia rasittavien ja venyttävien liikkeiden avulla.

Ryhmä kokoontuu joka lauantai klo 9.30-11.00.

Ryhmää vetää Auli Suoranta.

Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti, joten varmista omasi ajoissa.

040 563 8269 /Auli 

 

Blogimerkinnät löydät Blogi-sivultamme. Käy kurkkaamassa!