Ajankohtaista 

Yin -joogahetki äänimaljarentoutuksen kera, tuttuun tapaan klo 17-19

sunnuntai 25.04.2021

RESTORATIIVINEN YIN -JOOGA SOINTUKYLVYLLÄ

Ihana kehon ja mielen lepohetki, auttaa voimaantumaan juuri tähän hetkeen. Tunti on hyvin helppo ja sopii kaikille, eli et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista harjoituksista.

Asanoissa ollaan pitkään, jolloin keholla ja mielellä on mahdollisuus päästää irti ja rentoutua. Asanat myös tuetaan kaikin mahdollisin tavoin. Salilla on joogamatot, bolsterit, blokit, vilttejä ja tyynyjä. Tila lämmitetään harjoitusta varten, mutta koska harjoituksessa ollaan lattiatasolla koko ajan, varaudu lämpimin, joustavin vaattein, laita vaikka villasukat jalkaan. Ota mukaan myös vesipullo.

Harjoitus koostuu alun kehorentoutuksesta / meditaatiosta, yin -joogaosuudesta, äänimaljarentoutuksesta ja lopun hiljaisuudesta. Harjoituksen tehostamiseen käytetään eteerisiä öljyjä diffuuserissa.

Pienryhmän maksimi osallistujamäärä on 9 hlö. Ryhmään tarvitaan vähintään 6 hlö, jotta harjoitus toteutuu.

Hinta 20€ sisältäen lopun teetarjoilun. Ota mukaan tasaraha ja saavu paikalle ajoissa, että harjoitus voi alkaa heti klo 17:00.

Seuraava kerta: 25.4.

Ilmoittautumiset ohjaajalle numeroon 040 715 0090 / Kirsi Paavola, Hoitohuone Kirsikankukka

Olet sydämellisesti tervetullut!
Terveisin Kirsi❤️

Yrttipoimijakoulutusta Auringonsalossa

tiistai 25.05.2021

Auringonsalon yhteistyökumppani, keruutuotetarkastaja Tarja Siuvatti aloittaa yrttipoimijakorttiin tähtäävän koulutuksen Valoisassa salissa tiistaina 25.5. Kellonaika tarkentuu myöhemmin.

Osallistua voi vaikka vain yhtenä päivänä, mutta kortin saadakseen sen päivän täytyy olla ensimmäinen kurssipäivä, jolloin opetetaan perusteet. Sen jälkeen voi vapaasti valita osallistuuko muina päivinä vai vasta seuraavana vuonna. Kaikkiaan kurssiin sisältyy kaksi tunnin luentoa sekä 2-3h maasto-opetusta.

Kurssimaksu 70€ per päivä (sis. alv 24%), koko kurssin hinta, 4 päivää, 270€ (sis. alv 24%)

Kurssin hintaan sisältyy kahvi ja suolainen tai makea piiras.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla: omametsa@gmail.com. Ilmoittautumiseen mukaan nimi, osoite ja puhelinnumero.

Lisätiedot Tarjan Oma Metsä -sivustolta tai soittamalla 0400 339 363.

Uudet vuokrapaketit

maanantai 08.03.2021

Nyt ne ovat vihdoin valmiit! Pitkään työn alla olleet uudet vuokrapaketit on nyt julkaistu ja Auringonsalosta tilan vuokraaminen tehty helpommaksi ja selkeämmäksi. Lyhyisiin tilantarpeisiin voi edelleen vuokrata tilaa Flextila -järjestelmän kautta. Jos tilantarve on pysyvä, muttei ihan niin suuri, että tarvitsisit oman huoneen, voit silti hyötyä kuukausilaskutteisesta vuokrausjärjestelystä, ja saada huoneita käyttöösi 8€ tai jopa 7€ tuntihintaan. Varsinkin salia käyttävät yrittäjät hyötyvät paketeista, koska pysyvä vuokrasopimus oikeuttaa kaikkien tilojen käytön, samalla hinnalla.

Käy tutustumassa tilanvuokrauksen uusiin tuuliin täältä.

Ja kun sen olet tehnyt, lue vielä uusin blogiteksti "Tilaa hyvinvoinnille - nyt ja aina!"

 

Blogimerkinnät löydät Blogi-sivultamme. Käy kurkkaamassa!