Vauvasi Valo

Olen Mari Mäkynen; lähihoitaja, lastenhoitaja, yrittäjä ja vauvahyvinvoinnin ammattilainen. Olen -91 syntynyt, kolmen pojan äiti ja mopohullun miehen vaimo. Olen elämänmyönteinen säheltäjä, ikuinen optimisti ja haaveilija.

Rakastan syömistä, uimista, aurinkoa, metsää, naurua, merta, kuuta, syvällisiä keskusteluja, musiikkia, tanssia, askartelua, käsitöitä, leipomista, uuden ideoimista ja luomista sekä ennenkaikkea vauvoja. Vauvat ovat vaan parhaita!

Mietin pitkään mitä alkaisin tekemään työkseni. Taitoa riittää monista kädentaitoa vaativista aloista, mutta lopulta voiton vei vauvat. Sykäyksen vauvanhoito polulle sain kristallisesta energiahoidosta, jossa sain kuulla, että tärkein sieluntehtäväni on olla läsnä vauvoille. Opastaa, auttaa ja olla vastassa niin montaa vauvaa kuin mahdollista.

Kun mietin elämääni taaksepäin, tajusin miten kaikki elämässäni tapahtunut on kuljettanut minua kohti tätä työtä. Löysin Elonaskeleen vauva-akatemia koulutuksen ja tuntui kuin kaikki palaset olisivat loksahtaneet paikoilleen. Olin vihdoin löytänyt sen oman juttuni; sieluntehtäväni, johon sydämeni on johdattanut kaikki nämä vuodet!

Kun vauva voi hyvin, koko perhe voi hyvin. Haluan auttaa perhettäsi voimaan paremmin. Joten ihanat vauvat, olen täällä teitä varten!

Tarjoan perheille konkreettista apua arkeen. Samalla käynnillä voidaan yhdistää vauvahierontaa ja imetysohjausta sekä äidin hemmettelua.

Kohtaan aina vauvat ja perheet yksilöllisesti, juuri sinun tarpeet ja toiveet huomioiden. Teen työtä suurella sydämellä ja annan kaikkeni, jotta vauvallasi on hyvä olla!

Hieronnat ja hoidot teen toistaiseksi kotikäyntinä, tai sovitusti Auringonsalon tiloissa.

Hoitoja teen arkisin, viikonloppuisin +5€/ hoitokerta.

Vauvat perheineen tervetuloa luokseni <3

045 7877 5735

vauvasivalo(a)gmail.com

  • Mari Mäkynen

    Vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja, Vauvojen värikylpyohjaaja® Raskausajan hoitojen asiantuntija, Imetysohjaaja

    Vauvasi Valo

    045 7877 5735

    vauvasivalo(a)gmail.com