Unikki

Hiljennä, pysähdy - oivalla

 

Olen Riitta Mursula-Innanen, kouluttaja, hoitaja, työnohjaaja, rentouttaja ja isoäiti. Koulutan JomonShindo® ohjaajia, työnohjaajia, teen Shindo -hoitoja, ohjaan rentoutus- ja palautumisryhmiä sekä Halipysäkki -ryhmiä. Minua kiinnostaa kasvu ja kasvatus, elämän mysteeri.

Meidän jokaisen ytimessä asuu kysymys elämän tarkoituksesta. Se on aarre, jota etsimme ja jonka eteen tehdään työtä sydämellä. Japanilaisen ajattelun mukaan jokaisella tulisi olla oma ikigai. Se on motiivi, tarkoitus, visio tai tärkeä päämäärä, joka antaa voimaa ja energiaa päivän aloittamiseen joka aamu.

Shindo on osa omaa tarkoitustani, se on asenne ja menetelmä. Shindo opettaa kuuntelemaan sisintään ja katsomaan kunnioittaen toiseen ihmiseen. Sen avulla voi olla joku jollekin toiselle. Olen Suomen Kuratomi Jomon Shindo yhdistyksen vastaava kouluttaja ja seuraan tiiviisti lajin kansainvälistä kehitystä. Olen opiskellut lajin kehittäjän sensei Kazuko Kuratomin oppilaana Japanissa, Virossa ja Suomessa.

Opiskelin Jyväskylän yliopistossa kulttuuritieteitä ja valmistuin Helsingin yliopistosta (KM). Luokanopettajan, maahanmuuttajaopettajan, rehtorin, sekä opetuksen suunnittelijan tehtävät useissa eri koulutustason oppilaitoksissa ovat kasvattaneet minusta uteliaan oppijan. Työnohjaajaksi opiskelin Muurlan opistossa, jossa nyt koulutan työnohjaajia.

Olen täydentänyt koulutustani mm. kinesiologian, sensomotoriikan, NLP:n ja johtamistaidon opinnoilla. Minulla on jo kokemusta, jota voin jakaa mentorina, mutta haluan säilyttää noviisina olemisen tuoreuden. Opiskelen edelleen mm. logoterapiaa.

Halipysäkin kehittäjäksi kasvoin kaikissa näissä tehtävissä, kosketuksen opettamisen tarpeen avatessa silmäni monissa eri tilanteissa. Siksi Halipysäkillä opetellaan leikkien leppoisasti kehollista vuorovaikutusta yhdessä.

Näille ajatuksille ja kokemuksille on perustettu Unikki, joka tarjoaa rentoutta palautumiseen, kosketuskoulutusta ja työnohjausta logoterapian tukemana.

Hiljennä, pysähdy - oivalla!

Sydämellisesti tervetuloa,

Riitta

044 983 7764

info(a)unikki.fi

  • Riitta Mursula-Innanen

    Työnohjaaja, Vastaava kouluttaja; Suomen Kuratomi Jomon Shindo ry

    Unikki

    044 983 7764

    info(a)unikki.fi