Pekan Polku

Olen Pekka Innanen, ikuinen opiskelija, oppilas, perillä ja matkalla. Ihminen, luonto ja elämä ovat kiinnostaneet minua lapsesta asti. Metsässä kulkeminen ja luonnon tutkiminen ovat osa minua. Hoitotyönikin on jatkuvaa oppimista ja uuden löytämistä. Ihminen ei lakkaa koskaan kiinnostamasta.

Faskiaterapeuttina toimiessani jokainen ihminen on oma maailmansa ja ekosysteeminsä. Jokaisen keho toimii omalla tavallaan. Yhdessä asiakkaan kanssa etsin sopivia keinoja auttaa ja tukea kehon toimintaa turhaa kipua aiheuttamatta. Käytän työssäni erilaisia lihaskalvotekniikoita, joiden juuret ovat osteopatiassa, klassisessa kiropraktiikassa, triggeri/akupunktiotekniikoissa, hermoratahieronnan perinteessä, sidekudoshoidoissa, Kajava-terapiassa, TRE-menetelmässä, Jomon-Shindo-hoidossa ja myös ihan klassisen hieronnan perinteessä.

Työnohjausta olen tehnyt vuodesta 1997. Käyttöteoriani muodostuu psykodynaamisesta ja voimavarakeskeisestä lähestymistavasta, joita sovellan toiminnallisesti, NLP-menetelmillä ja terapeuttisen valokuvauksen keinoin (Esimiesten ja johdon työnohjaaja, NLP Trainer, terapeuttisen valokuvauksen menetelmäohjaaja, työnohjaajakouluttaja).

Valokuvausta olen harrastanut yli 50 vuotta. Viime vuodet olen keskittynyt Fine art-kuvaukseen sekä terapeuttiseen henkilökuvaukseen. Kuviani on ollut näyttelyissä eri puolilla Eurooppaa. Henkilökuvauksessa on tavoitteena löytää voimavaroja suhteessa omaan identiteettiin, kehoon ja elämän eri vaiheisiin. Lisää kuvaustyöskentelystäni löydät osoitteesta https://pekkainnanen.kuvat.fi/kuvat.fi

 

Tule löytämään oma polkusi kanssani,

Pekka

 

  • Pekka Innanen

    Faskiaterapeutti, Hermoratahieroja, TRE-ohjaaja, Työnohjaaja, Valokuvaterapiamenetelmäohjaaja

    Pekan Polku

    044 340 5250

    pekanpolku(a)dnainternet.net