Lempeämpi minä

Olen Annukka – lempeyden puolesta puhuja, erityisherkkyyden koulutettu kokemusasiantuntija, lempeän läsnäolon joogaopettaja (RYT200) ja LCAF Certified Coach ® eli ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmentaja.

 

Olen opiskellut yliopistossa psykologiaa ja luovaa kirjoittamista. Lisäksi olen kulttuurituottaja sekä viestinnän ja sisällöntuotannon rautainen sekä lempeäsanainen ammattilainen. Minulle työssä ja elämässä tärkeitä arvoja ovat aitous, avoimuus ja myötätuntoinen kohtaaminen sekä läsnäolo.

 

Yritykseni Lempeämpi minä tarjoaa mm. online-joogaa, yksilö- ja ryhmävalmennuksia sekä viestintäpalveluita – ja kaiken tämän teen omalla lempeämmällä tyylilläni. Kuljen rohkeasti omaa polkuani ja jaan samalla lempeyden sekä herkkyyden ilosanomaa eteenpäin rohkaisten sinuakin löytämään oman suuntasi.

 

Haluan työni kautta välittää viestiä siitä, että elämää voi elää ilman jatkuvaa ylisuorittamista. Haluan myös muistuttaa sinua siitä, ettei herkkyys ole heikkoutta eikä edes kroonisen sairauden tarvitse ole este onnellesi. Itse elän haastavan pitkäaikaissairauden kanssa elämäni merkityksellisintä ja onnellisinta aikaa saariston rauhassa, pienessä mummonmökissäni.

 

Otan asiakkaita vastaan ensisijaisesti etäyhteyksin lukuun ottamatta joitakin puhujakeikkoja, yksityisjoogatunteja ja muita esiintymisiä. Tarpeen tullen myös Auringonsalon tiloja voidaan hyödyntää. Tutustu rohkeasti palveluihini www.lempeampimina.fi ja laita matalalla kynnyksellä viestiä. 

 

Onni on olla osa Auringonsalon ainutlaatuista, asiantuntevaa ja monialaista yritysyhteisöä!

 

 

Lempeydellä

Annukka

 

 

Psst. Keväälle 2023 suunnitteilla joogaretriitti saariston ytimessä, joten kannattaa ottaa @lempeampimina somekanavissa seurantaan.

 

 

Jos haluat kokeilla joogaa kanssani ja liittyä samalla uutiskirjeen tilaajaksi, voit tehdä sen helposti täältä: https://www.lempeampimina.fi/liittymislahja-jooga.

  • Annukka Vauhkonen

    Lempeän läsnäolon joogaopettaja, LCAF Certified Coach ® ja erityisherkkyyden koulutettu kokemusasiantuntija

    Lempeämpi minä

    lempeampimina(a)gmail.com