Kehon Muisti

Olen Mervi Ahtinen ja valmistun pian Refleksologiksi/koko kehon vyöhyketerapeutiksi. Olen aiemmalta koulutukseltani lähihoitaja, ja työskennellyt suurimman osan työelämästäni vanhustyössä. Olen kuitenkin jo pitkään ollut kiinnostunut vaihtoehtohoidoista, joilla vahvistetaan kehon parantavaa voimaa. Koen, että ihmisen terveyttä hoidettaessa on lääketieteen lisäksi tärkeää huomioida ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tämä ei sulje lääketiedettä pois, vaan eri hoitomuodot ja keinot voivat kulkea rinnakkain, tukien toinen toistaan, ja ihmistä. Tärkeintä on, että keho ja mieli ovat tasapainossa keskenään, muodostaen hyvinvoinnin kokonaisuuden. 

Stressi aiheuttaa monenlaisia oireita ja altistaa monille eri fyysisille ja psyykkisille sairauksille. Siksi nykyajan hektisen ja stressaavan elämäntyylin keskellä on erityisen tärkeää muistaa kehon hyvinvoinnin osa-alueista juuri rentoutuminen. Vyöhyketerapiassa kehoa rentoutetaan, joka vaikuttaa koko kehon toimintaan, ja voi auttaa unettomuuteen, vilkastuttaa verenkiertoa, parantaa aineenvaihduntaa, vahvistaa vastustuskykyä sekä auttaa kiputiloihin. Myös koliikkivauvat ovat saaneet apua vyöhyketerapiasta.

Aloitin Medikanovan koulutuksen keväällä 2021 ja olen nyt alkanut ottamaan asiakkaita vastaan Auringonsalossa, omassa kodissani Perniön maaseudun rauhallisessa tunnelmassa, tai voin myös sopimuksesta tulla kotikäynnille.

Ota yhteyttä, autan mielelläni myös Sinua rentoutumaan.

Mervi