Jalkahoitola DUO

Askel kohti terveyttä

 

Jalkahoitola DUO on kahden jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittaneen lähihoitajan jalkaterveyttä edistävä ja ylläpitävä jalkahoitola. Tarjoamme terveydenhoidollista jalkojenhoitoa ammattitaidolla, luottamuksellisesti ja hyvää aseptiikkaa noudattaen.


Valikoimastamme löydät vaihtoehtoja perushoidosta täsmähoitoon, ongelmajalkojen tehohoidosta ylelliseen rentoutukseen.


Jalkojen perushoitoon sisältyy jalkojen tutkiminen, kylpy, ihomuutosten hoito, kynsien lyhennys/ohennus/siistiminen, rasvaus sekä kotihoito-ohjeet.


Hoidamme myös ongelmakynnet, känsät, kovettumat, halkeavat kantapäät ja tarvittaessa ohjaamme asianmukaiseen jatkohoitoon.  Valmistamme ortooseja varpaiden ongelmiin, hieromme ja huolehdimme myös omahoidonohjeistuksesta. 


Rentouttavaan jalkahoitoomme sisältyy perusjalkahoidon lisäksi vaahtokylpy, kuorinta, jalkahieronta sekä kynsiöljy. Hoidon aikana käytämme tuoksukynttilöitä sekä rentoutusmusiikkia. Myös tuoksuton vaihtoehto mahdollinen.


Hoitola sijaitsee Halikossa, osoitteessa Pensalantie 3, ja on avoinna sopimuksen mukaan. Liiketilalla hyvät parkkipaikat ja meille on helppo tulla myös apuvälinein.


Teemme myös koti- ja osastokäyntejä kaikkialle Salon alueella. DUO voi tulla joko yksin tai yhdessä. Hoitoja voi varata 2-4 asiakkaalle/tekijä. Hinta sovitetaan käytetyn ajan mukaan.

 

Teemme hoitoja sopimuksen mukaan

NYT MYÖS AURINGONSALOSSA!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!