Arffman

Olen Leena Hannila. Toimin Auringonsalossa Arffmanin työhönvalmentajana. Työhönvalmennus on yksilöllisesti räätälöity palvelu, jossa henkilökohtaisen valmentajasi kanssa etsitään työtä ja vastauksia työllistymiseen liittyviin kysymyksiisi. Palvelussa käydään läpi mm. seuraavia teemoja: työllistymisen mahdollisuudet ja tavoitteet, osaamisen tunnistaminen, työnhaun suunnitelma, henkilöbrändäys ja työelämätaidot. Voit osallistua palveluun hyvin erilaisissa elämäntilanteissa eikä esimerkiksi koulutustaustalla ole merkitystä osallistumiselle. Tärkeintä on motivaatio työelämään ja valmius työskennellä sen eteen.

Arffman on Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja ja maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja 27 vuoden kokemuksella. Tärkein tehtävämme on saada työtä hakevat ihmiset ja työpaikat kohtaamaan. Tämän eteen teemme työtä yhdessä moniammatillisesti ja laaja-alaisesti. 

Autamme ihmisiä, yrityksiä ja yhteiskuntaa kehittymään ja menestymään tekemällä joka päivä pieniä arjen ihmeitä — ja joskus suuriakin. Tavoitteenamme on saada jokainen ihminen uskomaan itseensä ja löytämään itselle sopiva tie uudistua ja onnistua.

Olemme osa Baronaa.  Arffmanilla työskentelee parhaillaan noin 200 ja Baronalla yhteensä 750 työllistämisen työelämäasiantuntijaa. Heidän avullaan joka vuosi yli 30 000 henkilöä työllistyy asiakasyritystemme avoimiin työpaikkoihin.