Äänimaljahoitaja Saara Rauvala

Olen Saara Rauvala, Halikosta kotoisin oleva äänimaljahoitaja, sointukylpyohjaaja ja Access Bars® -hoitaja. Olen toiselta ammatiltani oopperalaulaja ja toimin freelance laulajana. Teen Auringonsalossa äänimaljoilla yksilöhoitoja, sekä sointukylpyjä erikokoisille ryhmille, siihen sovittuna ajankohtana. Käytän sointukylvyssä tiibetiläisten maljojen lisäksi erittäin korkeavärähteisiä kristallisia äänimaljoja, gongia, goshia sekä sadekeppiä. Sointukylvyn alkuun voimme sopimuksen mukaan lisätä myös lyhyen ohjatun meditaation. 
Valmistuin äänimaljahoitajaksi alkuvuodesta 2022 Terhi Elon koulutuksessa, saatuani ohjauksen tutustua äänimaljoihin enkelihoidossa. Äänimaljat ovat olleet minulle alusta asti oman henkisen kasvuni tukena ja rakastan niiden intuitiivista soittamista ja meditatiivista vaikutusta. Äänimaljat eivät pelkästään rentouta mieltä ja luo harmoniaa ajatuksen tasolla, vaan ne myös hoitavat fyysistä kehoamme värähtelyllään. Äänimaljahoidossa kaikki kehon solut värähtelevät harmonisesti äänimaljojen soitosta, aktivoiden lepohermoston ja tasapainottaen kehon energiavirtauksia.
Keväällä 2023 sain pätevyyden toimia Access Bars® -hoitajana. Tämä hoitomuoto on kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin rentouttava ja sillä voi olla myös hyvin suuriakin positiivisia vaikutuksia hoidettavan elämään. Hoidossa kosketaan kevyesti pään 32 pistettä, poistaen rajoituksia elämän eri osa-alueilta, kuten esimerkiksi kehoon, ihmissuhteisiin, perheeseen, rahaan ja luovuuteen liittyen. Tämä hoito auttaa luomaan tilaa todellisen minämme kokemiselle ja todellisen inspiraation ja luovuuden vapautumiselle. 
Tervetuloa rentoutumaan ja vapauttamaan oma potentiaalisi,
Saara 
  • Saara Rauvala

    Äänimaljahoitaja, Sointukylpyohjaaja, Access Bars® -hoitaja

    Äänimaljahoitaja Saara Rauvala

    050 305 2612

    saararauvala(a)gmail.com