Eija Laine Ravintovalmentaja

Haluatko voida paremmin? 

Olen Eija Laine, koulutukseltani ravintovalmentaja ja sairaanhoitaja. Olen toiminut hoitoalalla sairaanhoitajana ja tehnyt ihmisläheistä hoitotyötä jo yli 20 vuoden ajan. Nyt ravintovalmentajana saan toteuttaa pitkäaikaista haavettani auttaa ihmisiä löytämään terveyden ja hyvinvoinnin avaimet ravitsemuksen avulla. 

Haluan työssäni paneutua ongelmiisi kokonaisvaltaisesti ja auttaa sinua asiantuntijana sydämellä. Otan ravintovalmennuksessa asiakkaan huomioon kokonaisuutena ja yksilöllisesti, jolloin ei hoideta ainoastaan sairauden aiheuttamaa oiretta. Laajan alkuhaastattelun ja kartoituksen avulla selvitän yhdessä asiakkaan kanssa terveysongelmia aiheuttaneet syyt ravitsemuksessa ja elämäntavoissa elämän eri vaiheissa. Yhdessä voimme löytää sekä syyt että avun suolistovaivojen, kuten ummetus, ripuli, närästys, ilmavaivat tai vatsakivut, lisäksi myös väsymykseen, uniongelmiin, tulehdusherkkyyteen, päänsärkyyn tai allergioihin, sillä näihin kaikkiin on mahdollista saada apua kokonaisvaltaisesta ravintovalmennuksesta. Terveys, hyvinvointi ja elimistön tasapaino lähtee suoliston hyvinvoinnista. 

Vastaanotan Auringonsalossa puhelinajanvarauksella, soitot mieluiten klo 16 jälkeen. Mikäli en pysty vastaamaan, jätä viesti, tai ota yhteyttä sähköpostitse. Sovitaan yhdessä aika tapaamiseen. Tapaamiset on mahdollista hoitaa myös Skypen välityksellä. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää! 

Olet sydämellisesti tervetullut! 

050 505 3715

eija.j.laine@gmail.com