Tule kokeilemaan HYGIO-otsonointikaappia Auringonsaloon

Hei Juhana Hygiolta!

 

Täältä Auringonsalosta löytyy nyt tuommoinen tyylikkään näköinen kaappi, mutta sen salaisuus taitaa olla jotain paljon enemmän kuin ulkokuori. Mistä siis oikein on kyse?

 

-Mikä on hygio-otsonointikaappi?

Hygio-otsonointikaappi on suomalainen n. jääkaapin kokoinen laite, joka poistaa hajut ja mikrobit sinne laitetuista tavaroista.

 

-Mitä sinne voi laittaa?

Kaappiin voi laittaa melkein mitä vain. Esimerkiksi juhlavaatteita, kenkiä, treenivaatteita, jääkiekkovarusteita, peittoja, tyynyjä ja jopa elektroniikkaa. Luonnonkumi ei kestä käsittelyä, mutta muuten vain mielikuvitus on rajana.

 

-Kuinka kauan tavarat on siellä?

Hygio a40 kaapissa on valittavana 3 eri ohjelmaa 10, 30 ja 60 minuuttia. Sopiva käsittelyaika riippuu tavaran ja hajun määrästä. T-paidan raikastamiseen riittää 10 minuuttia.

 

-Millaisia vaikutuksia kaapilla on ollut?

Olemme kyenneet ratkaisemaan monen asiakkaan ongelmat ja osa käyttäjistä jopa fanittaa tuotetta. Merkittävin vaikutus on ehkä ollut savu- ja polttoainejäämien poistaminen palomiesten palosukellusasuista. Kyseiset jäämät ovat usein syöpää aiheuttavia!

 

-Missä kaappia on hyvä säilyttää?

Lämpimässä ja kuivassa sisätilassa.

 

-Minkä hintaista se on?

Kaapin voi hankkia omaksi itselleen tai yritykselle. Räätälöimme sopivan paketin käyttäjästä tai käyttökohteesta riippuen.

Lisäksi Hygiopalvelua tarjoavia asiakkaita löytyy mm. Helsingistä, Turusta, Lahdesta, Tampereelta, Hämeenlinnasta sekä tietysti Salosta.

Palvelun hinta on paikasta ja valitusta puhdistusohjelmasta riippuen muutamia kymmeniä euroja.

 

-Miten hygiokaappi toimii?

Käyttäminen on hyvin helppoa. Laita tavarat kaappiin, sulje ovi, valitse ohjelma ja käynnistä. Kaappi tekee sen sisälle jäävästä ilmasta otsonia, joka toimii puhdistavana aineena. Kaappi poistaa ylimääräisen otsonin ennen kuin lukitus aukeaa ja tavarat voidaan ottaa sieltä pois. Ohjelman jälkeen tavarat ovat heti käyttövalmiita ja raikkaita. Hygiokaappi tarvitsee ainoastaan hehkulampun verran sähköä toimiakseen ja on täten erittäin ekologinen puhdistusmenetelmä.

 

-Keille tuote on suunnattu?

Tuote on suunnattu kaikille haju-, kemikaali- ja mikrobihaitoista kärsiville. On hienoa, että olemme saaneet tuotua ratkaisua lähemmäs jokaisen arkea, palvelua tarjoavien asiakkaidemme kautta. Kiitos heille!

 

Pilottijaksomme kestää 8.11.2017 asti eli nyt kannattaa toimia nopeasti ja kerätä kaappillinen puhdistettavaa!

Terv. Anu Auringonsalosta

P.S. Lisätietoa löytyy esim. http://www.hygio.fi/