Palautuminen TRE-menetelmän avulla

Palautuminen TRE-menetelmän avulla

Päiväys ja aika
13/01/2018
09:15 - 10:45

Tapahtumapaikka
AURINGONSALO


Tule mukaan lauantai-aamuisin klo 9.15-10.45 palautumaan kiireestä ja kehoon kertyneistä jännityksistä. Auli Suoranta ohjaa TRE-harjoitukset Auringonsalon joogasalissa, Salossa (Turuntie 22).

TRE-stressinpurkuliikkeet

Trauma Releasing Exercises eli TRE on yksinkertainen ja helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä, jonka vaikutukset ilmenevät nopeasti. TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Menetelmässä käynnistetään lihasten vapinana tai tärinänä alkava luonnollinen ja nopeasti vaikuttava palautumismekanismi.

Ota mukaasi alusta (esim. jumppamatto, makuualusta, räsymatto), halutessasi myös huopa tai pyyhe lisäalustaksi/pehmikkeeksi jos alusta on kovin kapea. Myös juomapullo voi olla mukava mikäli harjoituksen aikana tulee jano.

Jokainen tekee harjoituksen omien tuntemusten ja jaksamisen mukaan, joten hyvä fyysinen kunto ei ole edellytys! Jos sinulla on jokin perussairaus ja epäröit TRE:n sopivuutta niin otathan yhteyttä ennen harjoitusta. Vakavat sydän- ja verisuonisairaudet, epilepsia, hallitsematon verensokerin heittely, jotkin mielenterveyssairaudet ovat esteitä harjoittelun aloittamiselle, myöskään raskaana ollessa TRE-menetelmän aloittamista ei suositella.

Hinta 10 e/kerta

Ilmoittautumiset ja lisätiedot p. 040 563 8269 tai suomuli@suomi24.fi

TRE-ohjaajana toimii Auli Suoranta (fysioterapeutti, TRE-ohjaaja taso 1 ja 2).