NAISILLE: Keho, voima ja herkkyys työpaja

NAISILLE: Keho, voima ja herkkyys työpaja

Päiväys ja aika
28/10/2017
10:00 - 19:00

Tapahtumapaikka
AURINGONSALO


Kurssinohjaaja, Fanny Saraste, on koulutettu hieroja, energiahoitaja ja tantraohjaaja. Naisten voimaantuminen, kehollinen ja henkinen hyvinvointi sekä naiseus ja naisena oleminen, vapaa itsensä ilmaiseminen sekä tietoinen oman näköisen elämän eläminen ovat hänelle tärkeitä asioita ja hän haluaa jakaa kaikkea oppimaansa eteenpäin naisten hyvinvoinnin hyväksi.

Tämän kurssipäivän aikana syvennämme yhteyttä omaan kehoon ja havainnoimme sisarellisessa, hyväksyvässä ja rakkaudellisessa ilmapiirissä omaa naiseuttamme ja kehoamme.

Rentoutuen, tanssien, meditoiden, keskustellen, jakaen ja kehollisten harjoitusten kautta; kuuntelemme, hiljennymme, liikumme, nauramme, itkemme ja oivallamme naiseutemme vivahteita, koko olemisemme kirjoa, henkistä ja kehollista voimaa ja herkkyyttä.

Päivän teemana on elämän- ja luovuudenenergia ja kehollinen energiatyöskentely. Päivän tähtivieras Simo Annala (tantra- ja joogaohjaaja) pitää päivän aikana 2,5 tunnin työpajan kehonenergioista ja energiatyöskentelystä.

Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta kehotyöskentelystä!

Kurssimaksu: 105 euroa, sisältäen kokopäivän kurssiohjelman sekä kevyen lounaan ja iltapäiväkahvin. (HUOM! ostamalla samalla kertaa lipun syksyn molempiin kurssipäiviin, 28.10. ja 25.11.2017, saat 15 euron alennuksen ja molemmat kurssipäivät 195 euron yhteishintaan, alekoodi NAINENjaKEHO)

Lipun kurssille voit ostaa verkkokaupasta osoitteesta:
holvi.com/shop/valonsaraste

Varaa paikkasi nopeasti, kurssille mahtuu mukaan vain 12 naista!

Peruutukset:

Yli 14 päivää ennen tapahtumaa tehdystä peruutuksesta palautetaan 50% lipun hinnasta takaisin. 14 päivää ennen tapahtumaa tai myöhemmin tehdystä peruutuksesta emme palauta rahoja takaisin.

Lippu on kuitenkin mahdollista siirtää toiselle henkilölle.
Olethan yhteydessä ennen siirtoa!

Jos kurssi joudutaan peruuttamaan järjestäjän toimesta, palautetaan lipun maksettu hinta kokonaisuudessaan takaisin.