Free Vedic Art

Free Vedic Art

Päiväys ja aika
23/09/2018
10:00 - 16:00

Tapahtumapaikka
AURINGONSALO


HALUATKO KEHITTÄÄ LUOVUUTTASI, LUOTTAMUSTA INTUITIOOSI tai OSAAMISEESI?
Kaipaatko ehkä uusia näkökulmia elämään, uutta harrastusta tai jopa uutta elämäntapaa?

TERVETULOA FREE VEDIC ART- KURSSILLE!

Yhteensä 30h kestävällä peruskurssilla (kolmena viikonloppuna) pääset kehittämään itseäsi monella tasolla kuvataidetta tekemällä ja parasta on se, ettei ennestään tarvitse tietää mitään taiteen tekemisestä tai nk. osata mitään. Käymme kurssilla läpi piirtäen ja maalaten vedatietoon pohjautuvia kuvataiteen 17 prinsiippiä – 17 askelta, joiden avulla opit luomaan – ja myös luovimaan taiteen joella. Ja ehkäpä sen myötävaikutuksesta helpommin elämässäkin…

Oletpa sitten aikaisemmin maalannut tai et, voit tulla ja olla täysin oma itsesi näillä tunneilla ja saat keskittyä ihan rauhassa omaan prosessiisi: töitä tai tekemisen tapaa ei arvostella tai kommentoida.

Huomattavaa on, että perinteisistä taidekursseista poiketen Vedic Art -kursseilla ei opeteta maalaamisen tekniikoita, vaan oppaanasi tarjoan nimenomaan eväitä oman luovuuden herättämiseen ja kehittämiseen. Autan sinua askel askeleelta eteenpäin menetelmän kehittäjän Curt Källmanin opein ja nämä kuvataiteen 17 prinsiippiä auttavat sinua eteenpäin pikkuhiljaa, kun vain maalaat.

Tulet huomaamaan, kuinka luonto tulee antamaan tukensa kaikkeen tekemiseesi, ensin taiteessa, sitten elämässä. Kunhan vain itse otat rohkeasti ensiaskeleet ja alat intuitioosi luottaen tekemään oikeita valintoja. Itsesi kannalta oikeita valintoja!

Oletko valmis matkaan?

Kurssin hinta on 110eur/viikonloppu.

Syksyn 2018 kurssipäivät ovat:

22.-23.9.

Kursseilla käytetään omia tarvikkeita: Siis värit, pensselit, paperit, maalauspohjat, ym. Suuntaa antavan tarvikelistan saat ilmoittautumisen yhteydessä, samoin kuin maksutiedot, ym. infoa.

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman ajoissa, kuitenkin viimeistään ma 17.9. suoraan ohjaajalle:

tekstiviestillä 040 830 5993 tai sähköpostiin: tahtikosketus@gmail.com

Tervetuloa kokemaan läsnäoloa, luomisen iloa ja löytämään ehkä uusi näkökulma itseesi ja elämään.

Näkemisiin kurssilla!

t. Anne Mustajärvi

P.S. Peruskurssin käyneille maalareille tiedoksi, että kanssani on mahdollista jatkaa jatkokursseille 1 – 4 ja kunkin jatkokurssin pituus on yksi viikonloppu (10-12h).