Valon Saraste

Meditaatiota, klassista hierontaa, kehoterapiaa ja energiahoitoja

Soita ja varaa aika:

Fanny Saraste
044 562 4473

Olen perehtynyt laaja-alaisesti kehon ja mielen huoltoon. Valikoimastani löytyy osaamista mm. klassisesta hieronnasta kehon traumatilojen ja tunnelukkojen vapauttamiseen ja Tantric Life Coach-valmennukseen. 

Olen erikoistunut naisten hyvinvointia lisäävään hierontaan, erityisesti raskausajan ja stressi- ja traumaperäisten lihaskireyksien vapauttamiseen sekä leikkauksista toipumista edistävään hierontaan.

Lisäksi minulla on laaja kokemus myös esim. työperäisten sekä urheilun aiheuttamien lihaskireyksien hieronnasta, joten sekä naiset että miehet rohkeasti vain aikaa varaamaan.

 

Tutustu palveluihini ja löydä itsellesi sopivin hoitomuoto:

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta lievittää lihaskireyksiä ja stressiä, parantaa aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa, rentouttaa ja poistaa turvotusta. Vapauttaa kehon jännitystiloja sekä lisää kokonaisvaltaisesti hyvinvointia.

Hieronta tehdään aina tilanteen ja asiakkaan toivoiden mukaisesti.

Olen perehtynyt naisten hyvinvointia lisäävään hierontaan, erityisesti raskausajan hierontaan, stressi- ja traumaperäisten lihaskireyksien hierontaan sekä leikkauksista toipumista edistävään hierontaan mm. rintasyöpä leikkauksien tai sektioiden jälkeen. Mutta kokemusta on myös työperäisten sekä urheilun aiheuttamien lihaskireyksien hieronnasta niin naisten, miesten kun teinienkin osalta!

Raskausajan hieronta

Raskausaika on naiselle aina erityinen kokemus. Keho ja mieli ovat jatkuvassa muutostilassa, uuden elämän kehittyessä ja kasvaessa.

Raskausajan hieronta on rentouttavaa, jännityksiä vapauttavaa ja hyvinvointia tukevaa. Hoito tehdään kylkimakuulla, käyttäen korkealaatuisia raskaushierontatyynyjä, jolloin keho saadaan tuettua turvallisiin ja rentouttaviin asentoihin.

Hyvinvoiva äiti on vauvalle paras mahdollinen kasvualusta!

Energiahoito

Energiahoidossa välitetään käsien kautta hoidettavan hyväksi universaalia / yleismaailmallista energiaa. Hoitaja on hoitotilanteessa välikappale, jonka kautta energia virtaa ja hoidettavan keho ottaa vastaan energiaa sen verran kuin se tarvitsee.

Hoito tasapainottaa kehoa, herkistää kuuntelemaan itseä ja omaa kehoa, avaa energiatukoksia ja syvän rentoutumisen kautta lievittää ja poistaa stressiä. Tasapainon kautta keho pystyy paremmin hoitamaan itseään ja itsensä kuuntelun myötä oppii paremmin tunnistamaan omia tarpeita mm. levon tarpeen.

Hoito sopii kaikille ja kaikkiin elämäntilanteisiin.

Kehoterapia

Kehoterapiassa nähdään, että keholla on muisti johon kaikki elämän kokemukset tallentuvat. Käsittelemättömät kokemukset ja tunteet jäävät kehoon lukkoon ja hoitamattomat tukokset aiheuttavat pitkällä aikavälillä sairauksia. N. 80 % sairauksista on psyykkisistä asioista lähtöisin ja loput mm. onnettomuuksista, ikääntumisestä tai ammattitaudeista johtuvia.

Hoitotapahtuma muotoutuu aina hoidettavan mukaan, rauhallisesti kehoa ja kehon prosesseja kuunnellen. Tietoisella koskettamisella, painalluksilla, hengittämällä ja passiivisella liikkeellä.

Hoito poistaa tunnelukkoja ja avaa tunnepanssareita, vapauttaa hengitystä ja lihasjännityksiä sekä auttaa kehoa löytämään tasapainon.

Hoito ei sovi, jos sinulla on akuutissa vaiheessa oleva psyykkinen sairaus tai käytät voimakkaita psyykelääkkeitä, jolloin tarvitset kehon fyysisiä suojamekanismeja.

De-armoring

De-armoring hoito on kehoterapiallinen hoitomuoto. Body armor eli kehopanssari syntyy käsittelemättömistä epämiellyttävistä kokemuksista, jotka jäävät kehon muistiin tunnelukoiksi ja luovat panssareita kehoon.

Hoidon avulla vapautetaan energiavirtausta sekä kehoa että mieltä, lisätään vitaalisuutta, lievitetään stressiä, luodaan vahvempaa yhteyttä omaan itseen ja annetaan tilaa omalle kehittymiselle.

Hoito tehdään aina tilanteen ja tarpeen mukaan, hoidettavaa kuunnellen. Ennen hoidon aloitusta yhdessä keskustelemalla sovitaan hoidon tavoitteet ja hoidettava alue. Hoitotilanteessa käytetään tietoista ja terapeuttista hierontaa ja painalluksia, joka voi olla hyvin voimakastakin. Hoito voidaan tehdä puettuna tai riisuttuna, ulkoisesti tai sisäisesti.

Hoito ei sovi, jos sinulla on akuutissa vaiheessa oleva psyykkinen sairaus tai käytät voimakkaita psyykelääkkeitä, jolloin tarvitset kehon fyysisiä suojamekanismeja.

Life coaching

Onko elämässäsi solmuja, joiden avaamiseen kaipaat apua? Toivot muutosta johonkin elämän alueeseen? Jokin vaivaa, stressaa tai harmittaa, mutta et ehkä pääse yksin kiinni siihen, mikä se on?

Keskustelemalla ja kehollisilla harjoituksilla voimme yhdessä avata elämäntilannettasi ja löytää uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia elämääsi.

Tantrinen valmennus pareille

Tantrinen valmennus suunnitellaan aina yhdessä parin toiveiden ja tilanteen mukaan. Valmennus voi sisältää kehollista työskentelyä, keskustelua / coachausta, tantrisia harjoituksia tai hierontaopetusta.

Voimme yhdessä erilaisten harjoitusten ja keskustelun kautta avata parisuhteen solmuja, löytää voimakkaampi yhteys kumppanin kanssa, lisätä läheisyyttä, uskaltaa näyttää oma herkkyys ja olla enemmän läsnä kumppanille. Tai avautua tantriseen rakkaudentilaan ja uudenlaiseen intiimiin yhdessäoloon.

Hinnasto

Klassinen hieronta

45 min           42 euroa
60 min           50 euroa
75 min           60 euroa
90 min           70 euroa

Energiahoito ja kehoterapia

75 min             70 euroa
90 min              80 euroa
120 min            95 euroa

De-armoring

90 min               110 euroa
120 min             135 euroa

Life coaching

45 min                45 euroa
60 min                55 euroa

Tantrinen valmennus pareille

120 min                150 euroa
180 min                200 euroa

Sarjakortit:
3 x sarjakortti -5%
5 x sarjakortti -10%
10 x sarjakortti -15 %